Colomer destaca a Dénia la vinculació entre gastronomia, autenticitat i sostenibilitat 

Colomer destaca en Dénia la vinculación entre gastronomía, autenticidad y sostenibilidad 
  28/06/2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat les jornades de Gasterra UA-Dénia sobre Reptes i oportunitats del Turisme Gastronòmic Sostenible’. “La vinculació de la gastronomia amb la sostenibilitat i, en concret, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS), ha de tractar-se com una certesa”, ha dit Colomer, qui ha afirmat que “el viatge d'inspiració gastronòmica ha de basar-se en la posada en valor de l'autenticitat”.
Per a Colomer “la gastronomia té un valor enorme per a atrapar a una franja de mercats emissors, que s'inspiraran en el no remordiment a l'hora d'elegir destí”.
Per part seua, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha remarcat que “el turista gastronòmic és plenament conscient del que menja, viu, experimenta”, per la qual cosa ha incidit a situar la gastronomia com a recurs turístic de primer ordre. 
Les jornades sobre Reptes i oportunitats del Turisme Gastronòmic Sostenible estan organitzades pel Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra UA-Dénia, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Dénia. Durant dos dies, reuneixen en el CdT de Dénia a un grup d'experts del sector turístic per a analitzar des de diferents perspectives l'impuls al turisme gastronòmic, la necessària sostenibilitat i el desenvolupament del turisme local i comarcal.

<<< Tornar a la portada