Del llibre al plat: sabors que evoquen textos de Maria Ibars

  • Del llibre al plat: sabors que evoquen textos de Maria Ibars
  • Del llibre al plat: sabors que evoquen textos de Maria Ibars
  • Del llibre al plat: sabors que evoquen textos de Maria Ibars
  25/01/2018

 

Deia Albert Einstein que l'art és l'expressió dels més profunds pensaments pel camí més senzill. Trobar combinacions de sabors des dels fogons que evoquen records és una cosa prou més complexa. Trobar l'èxit en tan coratjosa empresa requereix, al seu torn, d'un tracte exquisit. Doncs bé, els alumnes dels departaments d'Hostaleria i Turisme i d'Administració i Gestió de l'Institut d'Educació Secundària Maria Ibars, un cop més, ho han aconseguit.

La IV Jornada Gastronòmica dedicada a la figura i obra de Maria Ibars tenia com a finalitat posar en valor la figura de la poetessa deniera. Quina millor manera de fer-ho que posant en pràctica les habilitats plasmades en un gustós menú dels virtuosos aprenents de Cuina i Gastronomia, servit per l'alumnat de Serveis i Restauració i comandat pels futurs guies de GUIAT (Informació i Assistències Turístiques).

<<< Tornar a la portada