Divisió d'Honor Juvenil de FS: El Paidos Mar Dénia cau a Villarrobledo (6-1)

División de Honor Juvenil de FS: El Paidos Mar Dénia cae en Villarrobledo (6-1)
  03/10/2022

Massa Villarrobledo per a un Paidos Mar Dénia que es va mostrar molt tímid davant el seu rival. L'arrancada de partit va ser bo per als *dianenses que es van posar per davant en el minut 3 per mediació de Marc Mossí. No obstant això, a partir d'aqueix moment el Villarrobledo, un dels equips favorits del grup, es va ensenyorir del partit i va imposar el seu físic i el seu fort tret des de fora de l'àrea per a donar la volta al marcador i arribar al descans amb el 3-1 al seu favor.
    La segona part va mantindre la tònica, amb un equip local amo de la pilota i del partit, i que va marcar el quart res més començar el període. Després van arribar altres punts més per al definitiu 6-1.
    Aquest dissabte 8 d'octubre el Paidos Mar Dénia rep a les 18 hores al filial juvenil Divisió d'Honor del Jimbee Cartagena, colíder del grup.