L'Ajuntament de Xàbia obri un nou espai per a joves d'entre 18 i 30 anys

El Ayuntamiento de Xàbia abre un nuevo espacio para jóvenes de entre 18 y 30 años
  06/09/2022

L'espai Joves Plus obri aquest dissabte les seues portes amb la vocació d'orientar i acompanyar als joves d'entre 18 i 30 anys de Xàbia en aspectes com les necessitats en habitatge, afectiu-sexual o laboral. Aquest nou servei, situat en el centre municipal de Ca Lambert, està pensat per a ser un espai diferenciat de les altres dependències municipals, i que així siga més fàcil que “els joves el senten com a propi i ho facen seu”, segons ha afirmat la regidora de Joventut, Montse Villaverde. Així doncs, es tractarà d'un espai d'ús lliure, acompanyat, però no dirigit.
    L'alcalde, José Chulvi, ha subratllat que, “en una situació com la que vivim, amb molts canvis econòmics i socials, és important l'obertura d'espais com aquest, per a acompanyar i assessorar els joves”.
    Joves Plus està equipat amb ordinadors, que es podran utilitzar per a estudiar, treballar o simplement connectar-se a internet. L'objectiu del departament de Joventut és que servisca de pont entre l'administració i els joves, perquè, entre altres coses, coneguen els serveis i convocatòries dels quals poden ser beneficiaris.
    Uns altres dels serveis amb els quals comptarà són l'assessorament en diferents àmbits per part del personal de Joventut. Amb això es pretén augmentar el nivell d'emancipació dels joves, promocionar la diversitat, igualtat i la participació ciutadana.
    L'horari d'obertura serà els dimecres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, els divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h. Durant els primers mesos es realitzaran activitats i xarrades de temes d'interés per al col·lectiu com el Bo Cultural, l'obtenció del certificat digital o els recursos digitals.
    En la inauguració d'aquesta seu participarà el monologuista Lluís Mosquera amb el seu espectacle Falten Referents, en la Capella de Santa Anna. Posteriorment s'obrirà l'espai Joves Plus.

<<< Tornar a la portada