El Bon rotllo del restaurant Entre Aromes guanya la desena Ruta de Tapes de Dénia

  • El Buen rollo del restaurante Entre Aromas gana la décima Ruta de Tapas de Dénia
  • El Buen rollo del restaurante Entre Aromas gana la décima Ruta de Tapas de Dénia
  04/04/2017

La tapa Bon rotllo, del restaurant Entre Aromes, un rotllo de pasta casolana farcit de brandada de gallineta, bacallà i gamba vermella, gratinat amb mussolina d'allioli, crema de tubercles del terreny i xips de xirivia, ha obtingut el primer premi d'aquesta desena edició de la Ruta de Tapes de Dénia. Una cita que organitza Guíame Comunicació amb la col·laboració del departament de Turisme de l'Ajuntament de Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA)
El segon classificat ha estat el Embolic D'enia amb el seu Entrepà del Capità Jones, una deconstrucció d'entrepà de calamars amb picaeta i allioli.
El premi de Turisme Dénia a la millor tapa elaborada amb producte autòcton ha estat per al mos aromes de la Mediterrània, preparat per Amazing Restaurant. A més de la placa commemorativa del premi que lliura el departament de Turisme, els responsables del restaurant guanyador també han estat obsequiats amb un dinar o sopar degustació al restaurant Mena, que se suma així a aquest reconeixement.

<<< Tornar a la portada