El Cantó guanya la Ruta de Tapes de Dénia, Tempura es segon i Entrearomas rep una menció especial
El restaurant El Cantó ha guanyat el concurs de la Ruta de Tapes de Dénia amb el plat del Niu de cua de bou amb puré de patates i bolets. El segon premi ha estat per a Tempura bar&grill amb la tapa La Marineta Cassiana, d'ensalada russa amb alga wakame i sèsam, llagostí, pa puff i maionesa d'algues.
A més, hi ha hagut un reconeixement que l'organització ha volgut brindar al restaurant Entrearomas, amb un premi especial “per la seva dedicació, implicació i compromís, així com el bon fer i la cura” que ha demostrat amb la Ruta de Tapes des de l'inici.
El premi Aehtma, triat per un jurat tècnic, ha estat per a Tast’s Bar per la seva elaboració Agropop, d'ou de corral a baixa temperatura, molles ibèriques, puré de coliflor braseada, melassa de magrana, xip de caqui i tòfona de tardor.
Per part seva, Turisme Dénia ha concedit el premi a la millor tapa elaborada amb producte autòcton al Cultiu de mar, del baret de Robert, un homenatge al tomàquet que conreen els productors locals, amb tonyina i amanit amb la picaeta de la casa.
Finalment, en el sorteig realitzat entre els “ruteros” que han puntuat les 38 tapes concursants ha resultat guanyador Martin Cuezva Rettenmaier.
Els premis de la desè-vuitena edició de la Ruta de Tapes GuiaME Dénia s'han lliurat en un acte en el qual han participat l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, els organitzadors Manolo i Frank Martí, de GuiaME Comunicació, Diego Mena, directiu de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma) i representants de les empreses col·laboradores de la iniciativa. Després de donar-se a conèixer els guanyadors s'ha procedit al sorteig dels premis entre els “*ruteros” que han completat el requisit amb un mínim de 15 tapes puntuades.
ELS "RUTEROS" GUANYADORS
Els ruteros guanyadors són els següents: Leles Noguera (sopar de tapeo per a dues persones en el restaurant El Cantó, guanyador del primer premi de la ruta); Daniel García (sopar de tapeo per a dues persones en el restaurant Tempura, guanyador del segon premi de la ruta); José Vicente Bolta (tapeo per a dues persones en El baret de Robert, establiment guanyador del premi de Turisme Dénia); Héctor López (sopar de tapeo per a dues persones en el restaurant Tast’s, guanyador del premi Aehtma); Georg Himmel, guanyador de la cistella de productes de la terra de Melicatessen i Silvia Camarena Jorge, guanyadora del premi patrocinat per Aehtma d'un sopar, nit d'hotel i desdejuni per a dues persones a l'hotel Los Angeles de Dénia.