El D*NA va servir més de 21.000 tapes i els hotels van arribar gairebé al ple aquell cap de setmana

El D*NA sirvió más de 21.000 tapas y los hoteles rozaron el lleno ese fin de semana
  20/10/2018

Quique Dacosta remarca el paper "indispensable" dels productors i restauradors de la comarca

Sense data encara per a una nova edició, el festival es queda a la Marineta Cassiana amb la mirada posada en mantenir la qualitat

Satisfacció i il·lusió de seguir endavant en la valoració oficial del D*NA Festival Gastronòmic. La trobada que reuneix productors i restauradors de la Marina Alta, estrelles Michelin i xefs de reconegut prestigi per donar la versió més genuïna de Dénia-Marina Alta com a Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO va deixar palès que aquest distintiu no és casualitat. I així ho va remarcar ahir Quique Dacosta, el comissari gastronòmic d'un esdeveniment en el qual es van servir més de 21.000 tapes i que va posar de manifest, en les ponències, demostracions culinàries i en el contacte directe, "l'altíssim nivell" de la cuina valenciana .
La segona edició del festival, dedicat al producte, va constatar amb una acurada selecció de ponents "que tenim un planter increïble, gent que està investigant més enllà de les cuines dels restaurants", va dir el xef tres estrelles. Es va referir també als grans cuiners convidats, els que van actuar a l'escenari principal, i a la bona impressió que es van dur del potencial de la Ciutat Creativa i de com s'estan fent les coses. Per tot això, ha dit, el festival no ha de baixar el nivell de qualitat i cal seguir treballant per fer-ho cada vegada millor.

<<< Tornar a la portada