El Feslalí continua aquest cap de setmana amb excursions, cata d’ametles i el concurs de dolços
El Feslalí, Alcalalí en Flor, en la seua quarta edició, va encetar la programació passat cap de setmana amb l’acte inaugural i la Ruta de la Tapa. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament i que implica al comerç local així com a demés veïns del poble. Amb activitats durant tot el mes de febrer es pretén posar en valor els recursos turístics i paisatgístics del municipi entorn a un element propi d’aquesta època de l’any com és la florida dels ametlers. Per tant, l’ametla és la principal protagonista del Feslalí i les seues activitats, com ara la Ruta de la Tapa, que està dedicada a aquest ingredient gastronòmic.
La inauguració va tenir lloc al Museu Etnològic en un acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Maribel Molina, així com altres membres de la corporació municipal i també convidats d’altres poblacions de la Vall de Pop. Durant l’encontre es van degustar i provar les tapes, menús i dolços elaborats amb molt d’enginy i detalls innovadors, conjugats amb la tradició, pels deu restauradors i comerços participants. L’ametla utilitzada en cada plat té el seu origen en el municipi, comercialitzada per l’agrupació Llauradors Alcalalí.