El Feslalí premia el dolç d’ametla més saborós i la millor presentació
El xef Evarist Miralles ofereix demà un showcooking
Empar Serer, amb la millor presentació, i Manel Andrés, amb el millor sabor, resultaren guanyadors de la tercera Edició del Concurs de Dolços amb ametla organitzat dins del programa Feslalí, Alcalalí en Flor, que es desenrotlla durant tot el mes. Un total de dotze veïns participaren en aquest concurs organitzat des de l’Ajuntament i amb l’ajuda dels Llauradors d’Alcalalí. El jurat va estar integrat pel cuiner Ricard Vives, Alejandro Romá, representant de Llauradors d’Alcalalí, i la veïna María Pilar Vicens
Es tracta d’una activitat més dins del programa del Feslalí, una iniciativa que ha impulsat l’Ajuntament i el comerç local per posar en valor els recursos turístics i paisatgístics del municipi entorn a un element propi d’aquesta època de l’any com és la florida dels ametlers.