El Jutjat del Contenciós-Administratiu declara “inadmissible” el recurs de Compromís contra el projecte Pego Golf

El Jutjat del Contenciós-Administratiu declara “inadmissible” el recurs de Compromís contra el projecte Pego Golf
  07/05/2024

El projecte Pego Golf torna a estar d’actualitat al haver declarat el Jutjat del Contenciós- Administratiu “inadmissible” el recurs presentat per quatre dels membres del grup Compromís contra l’Ajuntament de Pego, l’associació d’afectats PDAI Pego Golf, i l’empresa que presentada per a redactar-lo i desenvolupar-lo.

            La notificació a l’Ajuntament ha motivat l’emissió d’un comunicat per part del PSPV per a incidir en que una de les principals raons per les quals el jutge desestima el recurs fet per Compromís és que els quatre regidors decidiren abstindre's a l’acord de plenari de novembre de 2022 on es proposava l’aprovació de les bases per a licitar el projecte del 'Pego Golf'. Fet que, segons consideren “demostra la incongruència dels regidors i regidores de Compromís; si estigueren en contra, així ho hagueren manifestat amb el seu vot en aquella sessió plenària”.

En eixa dinàmica el socialistes incideixen en que l’equip de govern del PSPV de  Pego  va ser l’únic que va demanar un informe per a comprovar si el Pla Parcial havia caducat i aquest va ser remés a l’Ajuntament pels tècnics de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a ratificar que la DIA té vigència indefinida en ares a la mateixa natura del Pla Parcial.

“Amb esta consulta, l'equip de govern de Pego buscava evitar possibles accions legals que repercutirien en les arques municipals, per un problema, que cal recordar es va iniciar amb el beneplàcit dels antecessors dels actuals representants de Compromís” resa la nota que reivindica que l’equip de govern socialista sempre ha tractat de seguir

les recomanacions dels experts en la matèria per tal d’evitar possibles demandes, així com els  possibles perjudicis econòmics.

            Per als socialistes pegolins “queda evident que el grup Compromís de Pego ha decidit en aquesta legislatura engegar la màquina de fang i optar per una política tòxica. Extrem aquest que contraposen a que “aquest equip de govern sempre ha apostat per tindre la porta oberta als membres de l’oposició per tal de treballar a millorar el nostre municipi, i ho seguirà fent, com s’ha fet fins ara perquè tant Compromís com el PP formen part de la Junta de Govern per decisió del PSPV”.

<<< Tornar a la portada