El Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània tindrà caràcter semipresencial
Les normes sanitàries derivades de la pandèmia han obligat a introduir modificacions el Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada, que coordina el Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra). L'activitat, que arriba a la seua tercera edició, tindrà un caràcter semipresencial, per la qual cosa la majoria de les classes s'impartiran per internet. A més, hi haurà una visita virtual a la Marjal de Pego-Oliva, davant la impossibilitat de desplaçar-se al parc natural. Es compta amb la col·laboració de l'expert Fernando Sendra, que oferirà explicacions sobre la producció arrossera. El taller d'imatge de la Universidat d’Alacant gravarà un vídeo didàctic.
El màster compta amb la col·laboració d'institucions com Turisme Comunitat Valenciana, els ajuntaments de Dénia, Pego, Altea i Benidorm, i la càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic. El professor Josep Bernabeu, director de Gasterra, va explicar en l'acte de presentació de l'activitat, que s'ha aconseguit crear “una sinergia de col·laboració, un esforç públic entre institucions, que aposten per la formació i la transferència de coneixement com la millor via perquè la cuina i la gastronomia valenciana i per tant el turisme gastronòmic, avancen en la via de la qualitat i la sostenibilitat i més en moment d'incertesa com el que ens està tocant viure”.