El termini d'inscripció per als bons de consum de Benissa estarà obert fins al dia 15 

El plazo de inscripción para los bonos de consumo de Benissa estará abierto hasta el día 15
  08/08/2022

 

Les persones majors de 65 anys poden demanar cita prèvia 

 

Va unir Gremial informa que de l'1 al 15 d'agost estarà obert el termini d'inscripció per als bons de consum de Benissa. Per a formar part de la iniciativa serà necessari inscriure's a través de la web bonocomerciobenissa.es o posant-se en contacte amb el departament de Comerç AFIC-CREAMA i Unió Gremial en el telèfon 613331719. De l'1 al 30 de setembre és la data fixada per a gastar les targetes en comerços adherits a aquesta campanya de promoció del consum en el comerç local.

A més, per a esmenar la important bretxa digital que dificulta a les persones majors realitzar alguns tràmits telemàtics, s'han habilitat els dies 10, 11 i 12 d'agost, per a concertar cita prèvia en el telèfon 613331719. Aquesta via serà exclusiva per a homes i dones majors de 65 anys que recolliran la seua targeta presencialment el CREAMA, a partir del dia 16 d'aquest mes.

De cara als ciutadans, el lliurament de targetes per ordre de cita es farà a partir del 16 d'agost i finalitzarà quan s'acaben, amb dia límit el 30 d'agost. Amb caràcter general, tot el tràmit es farà sol·licitant cita a través del portal web habilitat per a aquest fi (https://bonocomerciobenissa.es/info-comercio/) i el pagament dels 50€ serà de manera presencial.

El passat 18 de juliol es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benissa i Va unir Gremial. Gràcies a aquest acord, s'ha posat en circulació els bons per a incentivar el consum en el comerç local del municipi per valor de 150.000 euros. La signatura es va dur a terme en les dependències d'ajuntament de Benissa, per Arturo Poquet, alcalde del municipi i Juan Motilla, president de la Uniór Gremial. A més, a l'acte van acudir també Isabel Bou Ivars, regidora de Comerç de Benissa i Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d'Unió Gremial.

Aquesta campanya de foment del consum en el comerç local, s'està duent a terme gràcies al treball conjunt d'ACEB, Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa, la col·laboració amb l'Ajuntament de Benissa i de la Diputació d'Alacant i el suport tècnic de la Unió Gremial.

<<< Tornar a la portada