El PP de El Verger reclama a Coll que dimitisca perquè “s'ha quedat a soles” 

El PP de El Verger reclama a Coll que dimita porque “se ha quedado solo” 
  25/02/2022

“Ha fet joc brut, la qual cosa ha desembocat en la situació hostil en la qual ens trobem” 

 

El Partit Popular del Verger va tornar ahir a exigir a Ximo Coll que presente la seua dimissió després d'haver-se quedat a soles en el ple del dijous, on dos dels regidors socialistas van presentar la renúncia a les seues delegacions. Este pas ha suposat el trencament de relacions entre la fins ara portaveu, Inma Pericás, i el seu company, Miguel Pou, amb Ximo Coll. En un comunicat, els populars acusen a Coll de tindre un comportament negatiu cap als regidors socialistes, l'oposició i fins i tot als treballadors municipals. 

Els populars asseguren que en els últims dos anys han intentat col·laborar amb els socialistes per a consensuar acords beneficiosos per al municipi. Però, segons comenten, “quan arribava el moment de materialitzar-los, en algunes ocasions l'alcalde menyspreava el treball realitzat pels seus propis regidors en aquestes reunions, ignorant algun dels acords presos, modificant al seu antull les decisions o fins i tot desestimant-les per complet”. Sobre aquest tema, el PP afirma que “si el comportament de l'alcalde ha sigut dolent envers els seus propis companys de partit, tenim coneixement que també treballadors municipals, amb l'oposició, ha sigut fins i tot pitjor. En alguna ocasió, se'ns ha negat documentació municipal, s'ha tractat a la nostra portaveu amb un comportament que només cal qualificar com a misogin, no s'ha deixat acabar intervencions, i els enfrontaments han estat a l'ordre del dia”. 

El PP explica a més que en moltes ocasions els regidors del PSPV “s'han vist desautoritzats en repetides ocasions pel propi alcalde, qui s'ha dedicat a dinamitar totes les possibles solucions amb insults, reunions a esquena dels seus propis edils i joc brut, la qual cosa ha desembocat en la situació hostil en la qual ens trobem a tots els nivells, amb la pròpia institució, regidors de l'oposició, i en el si del propi equip de govern”. 

Per al Partit Popular, “aquest context és lamentable. No existeix diàleg possible ni creïble amb l'alcalde, quan qualsevol acord que s'aconsegueix pot enfonsar-se al seu sencer capritx. Estem en un punt de no retorn”. Diu que “mai abans en la història d'aquest Ajuntament, s'havia posat tan de manifest l'absoluta falta de confiança en la figura d'un alcalde”. 

En la seua opinió, la “ruptura total” de Ximo Coll amb la majoria de membres de la corporació és un fet que obri “un període de total incertesa. 

“Som conscients que l'únic interés de l'alcalde, és aguantar i acabar la legislatura, sense preocupar-lo gens ni mica la situació en la qual està sumida la institució”, diuen els populars. 

<<< Tornar a la portada