Els Magazinos elegirà la millor tomaca de la Marina

Els Magazinos elegirá el mejor tomate de la Marina
  15/07/2020

 

Els Magazinos i Cerveses Túria s'han proposat trobar la millor tomaca de la Marina. Dins del seu cicle mensual de Cuina de Territori, creat per a posar en valor els productes més pròxims, s'ha llançat un concurs titulat Quina és la millor tomaca de la Marina? Demostra que no hi ha altra com la teua. Podran participar els productors que a la Marina Alta i la Marina Baixa fan del cultiu de tomaca tota una passió.

El concurs se celebrarà diumenge que ve 26 des de les 9 fins a les 13 hores i estarà dividit en tres categories: millor tomaca, millor tomaca de penjoll i millor tomaca de conserva. El jurat, format per cuiners i periodistes gastronòmics, puntuarà el sabor, l'aspecte visual i a la textura, prevalent la certificació ecològica. 

La inscripció haurà de realitzar-se abans del divendres 24 de juliol. Cada participant caldrà d'enviar el seu nom, telèfon, població de cultiu i tipus de tomaca a hola@elsmagazinos.com. Per a participar hauran de mostrar almenys tres quilos de cada varietat. Les millors tomaques obtindran un premi de fins a 300€. Per a més informació es pot consultar la pàgina https://elsmagazinos.com/cuina-de-territori/ 

Durant el concurs, estarà en funcionament l'Street Food Market amb més de 15 propostes diferents de tomaques per a degustar-los.

La iniciativa reafirma l'aposta d'Els Magazinos per la producció pròxima i la valorització de l'agricultura com a palanca de la bona gastronomia. Forma part de l'acció social dins dels objectius per la sostenibilitat de Magazinos Grup, que persegueixen assegurar la prosperitat de la Marina Alta i el compromís de no deixar-se a ningú arrere, posant el focus a produir un impacte positiu en els àmbits econòmic, ambiental i social a l'entorn de Dénia.

<<< Tornar a la portada