Feminisme en Jesús Pobre a l'emergència social

  • Feminismo en Jesús Pobre a la emergencia social
  • Feminismo en Jesús Pobre a la emergencia social
  08/03/2021

 

El lema “enfront de l'emergència social, el feminisme essencial” ha servit com a eix central per als actes del 8M en Jesús Pobre. Han sigut organitzats per l'associació de veïns i veïnes amb la col·laboració de l'Eatim. Un desplegament de 80 cartells amb frases reivindicatives als balcons així com la concentració celebrada el diumenge en la plaça del poble han sigut els actes d'enguany, adaptats a la situació sanitària.

        La Comissió de la Dona ha volgut visibilitzar la situació de desigualtat que s'ha agreujat amb la pandèmia sanitària, i de la necessitat de no retrocedir en drets socials, econòmics i laborals. En els últims  dies, molts balcons de Jesús Pobre han lluït els cartells amb 18 missatges diferents. Entre ells, “som imparables, som necessàries”, “cap dona oprimida” o “no som invisibles, som imprescindibles”.

        L'acció reivindicativa ha inclòs fotografies realitzades pel veïnat. A l'ajuntament s'han col·locat cartells perquè, segons indiquen fonts de l'Eatim, “la casa del poble també és una casa feminista.

Subscriu-te!