Juan Chover pren el relleu al capdavant del govern del PSPV al Verger

  • Juan Chover toma el relevo al frente del gobierno del PSPV en El Verger
  • Juan Chover toma el relevo al frente del gobierno del PSPV en El Verger
  22/03/2022

La sessió plenària per a l'elecció d'alcalde-president de la corporació del Verger ha investit el candidat socialista Juan Chover Blasco amb els cinc vots a favor del grup municipal del PSPV, i el vot en blanc dels tres regidors de Compromís i tots tres del Partit Popular.

La investidura s'ha produït després que Reme Fructuoso acceptés l'acta de regidor després de rebre la credencial de la Junta Electoral Central per cobrir la vacant deixada per Ximo Coll al grup socialista i prèvia renúncia expressa per escrit de l'alcaldessa en funcions, Imma Pericás . Renúncia a presentar candidat que també han expressat de paraula els portaveus de Compromís i PP.

AMB ELS VOTS A FAVOR DEL PSPV I L'ABSTENCIÓ DE COMPROMÍS I PP

L'elecció s'ha vist caldejada durant les hores prèvies des de les files del PP per l'oferiment formulat mitjançant un comunicat de l'alcaldable socialista a Compromís d'integrar-se a les tasques de govern. Els populars han recriminat al grup municipal del PSPV no haver correspost amb fets a l'oferta de mà estesa per recobrar el funcionament normal de l'Ajuntament.

La polèmica ha estat ràpidament rebaixada pel nou alcalde amb la petició de disculpes públiques al PP per la qual cosa ha qualificat de “malentès” generat per les informacions aparegudes en alguns mitjans. Segons ha manifestat “la meva intenció no ha estat mai ofendre ni desplaçar el Partit Popular, sinó tot al contrari perquè penso que és important començar aquesta nova etapa amb bon peu on tots i totes tenen cabuda per portar el progrés a un poble que necessita la unió i el respecte dels tres grups representats a l'Ajuntament”.

<<< Tornar a la portada