L’assemblea del PSPV d’El Verger elegeix a Juan Chover com a candidat a l’alcaldia

La asamblea del PSPV de El Verger elige a Juan Chover como candidato a la alcaldía
  28/09/2022

L’actual alcalde d’El Verger, Juan Chover, ha estat elegit per l’assemblea socialista del municipi per a encapçalar la llista del PSPV a les eleccions municipals de maig de 2023.

            L’assemblea ha aval·lat la proposta del secretari general de l’agrupació local, Esteban Aguilar, basades en “l’alta capacitat de treball que ha demostrat Juan durant aquesta legislatura, primer en les seues Regidories i després al front de l’alcaldia, on ha donat estabilitat a la gestió municipal amb la generació de consensos en tota la corporació en benefici dels veïns i veïnes d’El Verger”.

            El ja candidat ha promès als seus companys de partit “la mateixa dedicació que vaig adquirir en el moment de la investidura com a alcalde”. Per a Chover “es el moment de posar al Verge i a cadascun dels seus veïns i veïnes per davant de qualsevol personalisme o interès polític, i amb això cal desterrar de l’Ajuntment qualsevol tipus de crispació política que no ens ajuda a progressar com a poble”. En això, segons manifesta “no més des de la serenitat es pot arribar als millors acords i prendre les millors decisions, pel fet que la eixa crispació en els últims anys no ha portat res de bo”.

            Per la seua banda, l’agrupació del PSPV d’El Verger ha emès un comunicat per a posar-se a disposició del candidat per tal de conformar “un projecte progressista i de futur per al municipi el més participatiu possible amb la ciutadania”. A més, segons recalquen “es treballarà per a configurar un equip compromés amb dit projecte per als propers anys amb un confluència de totes les edats i amb col·laboradors dels teixits associatius que formen para del poble”.  

             

<<< Tornar a la portada