La Marina Alta deixa patent el seu potencial gastronòmic a Gastrònoma 2018

  • La Marina Alta deja patente su potencial gastronómico en Gastrónoma 2018
  • La Marina Alta deja patente su potencial gastronómico en Gastrónoma 2018
  • La Marina Alta deja patente su potencial gastronómico en Gastrónoma 2018
  • La Marina Alta deja patente su potencial gastronómico en Gastrónoma 2018
  17/11/2018

Els productes, els cuiners i l'activitat gastronòmica de la Marina Alta han estat molt presents a la fira Gastrònoma 2018, celebrada entre diumenge i dimarts. La família Dominguis, de Pego, va rebre el premi Gastrònoma a la promoció i difusió de l'arròs, per la seua recuperació del cultiu de l'arròs bombó a la marjal Pego-Oliva. Un dels seus membres, Vicent Dominguis, va participar en una taula rodona celebrada a l'anomenat Córner de l'Arròs-Espai Gastronòmic.
 No van faltar tampoc els xefs amb estrelles Michelin de la comarca. Quique Dacosta no va cuinar en aquesta ocasió, però va actuar com a amfitrió i va presentar a l'escenari central als mediàtics germans Sergio i Javier Torres, protagonistes del programa de televisió "Torres a la cuina". Dos xefs amb estrelles de la Marina van actuar com a convidats d'excepció en aquest mateix escenari. Rafa Soler, del restaurant Audrey's de Calp, va exposar la seua visió de la tradició culinària valenciana, i Alberto Ferruz, del Bon Amb de Xàbia, es va centrar en la salvaguarda de la tradició mediterrània a la cuina.

<<< Tornar a la portada