La platja de l'Arenal torna a obrir-se al bany després de desaparéixer els abocaments fecals

La playa del Arenal vuelve a abrirse el baño al desaparecer los vertidos fecales
  28/07/2022

La platja de l'Arenal ha tornat a obrir-se al bany en el matí de hui dijous després de confirmar-se que les analítiques de la direcció general d'Aigua són positives i que no hi ha rastre d'abocaments fecals. La direcció General de l'Aigua ha confirmat que dona per tancat l'episodi de contaminació a la platja de l'Arenal, que es va clausurar el dimarts. L'ens autonòmic ha qualificat l'episodi com de “curta duració”, és a dir, puntual, i certifica que les seues analítiques d'ahir- 27 de juliol- confirmen que ha desaparegut qualsevol rastre d'abocament i l'aigua torna a ser apta per al bany, segons asssegura l'Ajuntament.

Una vegada rebuda l'autorització per escrit, des de l'Ajuntament s'ha donat immediatament instruccions de reobrir la platja al bany. El personal de socorrisme ha tornat a hissar la bandera verda i el ritme de la platja va recuperant a poc a poc la normalitat.

Des de l'Ajuntament es lamenten "les molèsties ocasionades a banyistes i usuaris de l'Arenal en aquests dos dies que la platja ha estat tancada, així com l'impacte negatiu en la imatge turística de Xàbia i es reserva el dret d'emprendre les accions necessàries per a esclarir l'ocorregut", segons un comunicat fet públic.

 

<<< Tornar a la portada