La Unitat de Lesionats d'Accidents de trànsit de l'Hospital San Carlos, una referència a la Marina Alta

La Unidad de Lesionados de Accidentes de Tráfico del Hospital San Carlos, una referencia en la Marina Alta
  20/11/2023

 

La Unitat de Lesionats d'Accidents de trànsit de l'Hospital San Carlos de Dénia del Grup HLA, és ja una referència a la Marina Alta. La Unitat compta amb traumatologia 24 hores, ressonància magnètica, TAC, proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques i rehabilitació. D'aquesta manera, el pacient que té una lesió de trànsit és atés des que té l'accident, entrant per la porta d'urgències fins a la seua total recuperació.

Integra la Unitat de Lesionats d'Accidents de trànsit de l'Hospital San Carlos de Dénia un equip multidisciplinari que inclou traumatòlegs, fisioterapeutes, metge rehabilitador i mèdics internistes, entre altres especialistes que s'encarreguen de tot el tractament que el pacient necessite fins a la cura completa de la lesió.

Des d'HLA San Carlos recorden que les lesions derivades dels accidents de trànsit s'han convertit en el major problema de la seguretat viària i si no es tracten al més prompte possible i de la manera correcta pot impedir la volta a la normalitat després del sinistre. En cas d'accident, s'incideix així mateix a acudir directament a les urgències del centre.

L'Hospital San Carlos té un horari de 24 hores i atén a totes les companyies asseguradores de trànsit, a més de comptar amb personal administratiu especialitzat que ajudarà el pacient a gestionar tots els tràmits amb la seua companyia.

 

<<< Tornar a la portada