La ventilació del pavelló d’esports resulta el projecte més votat en els Pressupostos participatius d’Ondara 2022

La ventilación del pabellón de deportes resulta el proyecto más votado en los Presupuestos participativos de Ondara 2022
  22/06/2022

Els Pressupostos participatius d’Ondara 2022 han tingut a la ventilació del pavelló cobert d’esports com a projecte més votat per la ciutadania el procés previst, que avaluava huit de les deu propostes presentades que havien resultat aprovades per l’equip tècnic i van obtenir el vistiplau del Consell de Participació.

Segons han informat des de l’àrea de Participació Ciutadana, el recompte dels vots dins del termini de l'1 al 15 de juny que han estat sumats als emesos de manera telemàtica, n’ha comportat un total de 174. D’aquests cinquanta s’han inclinat pel referit millor condicionament de la ventilació, sobre tot per l’estiu amb un pressupost de 46.000 euros.

SUBSTITUIT PER SER OBJECTE DE SUBVENCIÓ

Altres projectes que han rebut el suport majoritari han estat la instal·lació d’enllumenat públic per accedir al Cementeri amb 31 vots, l’habilitació de noves places d’aparcament al poliesportiu amb 23 vots, la creació d’una gran zona de jocs infantils en el parc de Tossals amb 20 i la construcció d’una coberta a les grades del cam de futbol municipal per a evitar el son en els mesos de calor i protegir-se de la pluja en les temporades de pluja amb 18 vots, la col·locació d’espills en els cantons del barri del Crist per a millorar la visibilitat; la creació d’una sala multisensorial per a discapacitat i persones majors amb deterioració cognitiva amb 13 vots; la dotació de tanques als carrers de les entrades de bous amb 5 vots.

            No obstant, segons han matisat, el fet que durant la fase de votacions l'Ajuntament d'Ondara demanara una subvenció a la Diputació Provincial d'Alacant per a realitzar la proposta mes votada, ha comportat que el Consell de Participació haja optat per substituir el projecte de ventilació del pavelló per altres projectes per ordre de votació per tal de enquadrar la seua quantia en la partida de 50.000 euros prevista. En aixó, l'equip de govern ha primat la circumstància que tenia planejada per a resoldre aquest problema de l'edifici del pavelló municipal.

En concret han estat elegits finalment la instal·lació d'enllumenat públic per accedir al cementeri quantificada en 19.000 euros; el pàrquing al poliesportiu en 3.000; la instal·lació d’espills en el barri del Crist en 10.280; i la sala multisensorial en 7.000.  Tot ells sumen un total de 39.28 euros i seran portats al proper ple de la corporació municipal per a una aprovació que donarà pas a la fase d’execució.

 

 

<<< Tornar a la portada