L’Ajuntament de Pego confirma l’aposta per l’Escola d’Estiu com a clau per a la conciliació familiar i laboral

L’Ajuntament de Pego confirma l’aposta per l’Escola d’Estiu com a clau per a la conciliació familiar i laboral
  15/05/2024

La necessitat que les famílies compten amb l’oportunitat de conciliar la vida familiar i laboral durant els propers mesos de vacances lectives per als escolars ha motivat a l’Ajuntament de Pego a aprofundir un any més en l’Escola d’Estiu.

        Segons han confirmat en una nota, aquest servei tornarà estar organitzat des del  departament d'Esports, que contempla habilitar 150 places per a que els xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, tinguen al seu abasta diferents activitats durant els matins. Activitats que en la pròxima edició giraran al voltant dels jocs olímpics, els animals i els súper herois i súper heroïnes com a temàtiques, per a que els usuaris practiquen manualitats, pintures, jocs i esport entre el centre escolar Rosalia Bondia i el pavelló municipal Ausiàs March, encara que també hi haurà visites a altres instal·lacions com la piscina del recinte esportiu La Trilladora.

 

DE l’1 DE JULIOL AL 9 D’AGOST AMB 150 PLACES

L’oferta en qüestió inclou “l’escola Matinera”, per als pares i mares que necessiten deixar als seus fills a primera hora.

Pel que fa al període de vigència de l’Escola d’Estiu 2024, l’organització l’ha dividit en un primer que començarà l'1 de juliol i finalitzarà el 12 de juliol; un segon que abasta del 15 al 26 de juliol; i un tercer del 29 de juliol al 9 d'agost. Des del departament d’esports, han justificat la mesura en ares a que les famílies puguen adaptar-se, amb la inscripció dels seus fills i filles en els períodes que més ho necessiten. Inscripcions que han fixat el seu termini del 29 de maig al 14 de juny en la piscina coberta amb la presentació de una fotocòpia del SIP, NIE o passaport o en la còpia del número NIA, que els pares poden sol·licitar en els centres educatius on cursen els seus fills i filles.

Per al regidor d’Esports, Raúl Tamarit, “l’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vocacional, ja que així els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment, participen en diferents tipus d'activitats, en el que, en definitiva, suposa una oportunitat per a fer noves amistats”.

 

<<< Tornar a la portada