L’Ajuntament d’El Verger reprèn la Fira de Comerç com a fórmula de promoció el proper cap de setmana

  • L’Ajuntament d’El Verger reprèn la Fira de Comerç com a fórmula de promoció el proper cap de setmana
  • L’Ajuntament d’El Verger reprèn la Fira de Comerç com a fórmula de promoció el proper cap de setmana
  20/03/2023

La Fira de Comerç d’El Verger a celebrar el proper cap de setmana ha estat represa per l’Ajuntament com a fórmula de promoció per a reivindicar el lloc del sector en el teixit econòmic de la Marina Alta.

        L’esdeveniment ha estat presentat per l’alcalde, Juan Chover, i per la regidora de Comerç, Reme Fructuoso, els quals han confirmat la participació d’una quinzena d’establiments en els diferents vessants del sector que són capaços d’oferir des del teixits, complements, gastronomia o serveis en el muntatge de carpes que s’habilitarà al carrer Major. Muntatge que, segons ha explicat aquesta última, estarà complementat amb activitats com una desfilada de moda, actuacions musicals i escèniques i atraccions infantils gratuïtes de cara a les famílies .

 

COLABORACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS COVER

 

        “Tractem de tornar a la senda de fer de la Fira de Comerç,  un aparador de cara a la comarca, després de tres anys d’absència motivada per la pandèmia, en lo que els comerciants vergerins han posat moltíssima il·lusió per a reafirmar la vocació de servei que els caracteritza i donar-li la difusió que es mereix de cara a la comarca”, ha apuntat per a ressaltar la col·laboració de l’associació de comerciants COVER.

        Per a Fructuoso “del que es tracta es de configurar una oferta de cap de setmana per a tot tipus d’edats que motive al potencial visitant a tindre a El Verger com a destí, tal i com hem tractar de fer des de la Regidoria i l’Agència de Desenvolupament Local”. En eixa dinàmica s’ha congratulat de que la fira de Comerç d’El Verger puga coincidir en la jornada de dissabte amb el XXIX Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, pel que pot aportar en matèria d’animació musical per a fer del municipi l’epicentre comercial,  cultural i d’oci de la comarca durant tot el cap de setmana.

        Per la seua banda, l’alcalde ha convidat a tots els veïns de la Marina Alta a fer acte de presència al municipi tant dissabte como diumenge per a adonar-se’n de les possibilitats comercials que atorga la situació estratègica amb que compta respecte a les  comunicacions a l’hora de desenvolupar un projecte empresarial.    


 
<<< Tornar a la portada