L’Ajuntament prepara una nova campanya de reciclatge de vidre per als Moros i Cristians

L’Ajuntament prepara una nova campanya de reciclatge de vidre per als Moros i Cristians
  15/05/2024

A poc més d'un mes per a l'inici de les festes de Moros i Cristians, l’Ajuntament de Pego i , Ecovidrio ja calfen motors per a posar en marxa una nova campanya que fomente el reciclatge de vidre entre les filaes.

La iniciativa, segons ha transcendit, comporta reforçar les zones on se situen les càbiles amb contenidors específics per a facilitar la retirada de botelles, i a més de facilitar a cadascuna de les filaes un dispositiu mòbil per a propiciar una major rapidesa i eficàcia aquesta tasca.

“L'objectiu és augmentar les xifres de de recollida de vidre i revalidar el títol de població que més recicla durant les festes, tornar a guanyar en la “Reconquesta del vidre” com hem fet en 2023”, ha remarcat Ricardo Sendra com a regidor de l’àrea de Residus Urbans, per a incidir en que per a aconseguir-ho, és important la màxima implicació dels festers i les festeres. Aquests, segons apunta “han demostrat que durant les festes també és possible estar conscienciat amb el reciclatge i la cura del medi ambient, cal seguir per este camí i des del consistori i Ecovidrio intentarem facilitar-los este treball al màxim”.

        En aquesta dinàmica ha recordat que Ecovidrio preveu enviar diversos educadors durant per a resoldre qualsevol dubte dels festers sobre la matèria, ambg la novetat de que enguany quedara instal·lat un “selfie-point” `per que tant ells com la vesta de veïns i veïnes, puguen fer explícit la seua predisposició per al reciclatge.

Tot això ha tractar de ambientar-se per part d’Ecovidrio amb el lliurament del regal  sortejat durant les festes de 2023 entre les diferents filaes que integren els moros i cristians pegolins, el quan va anar de la filà cristiana Conqueridores

<<< Tornar a la portada