Les línies d'autobús de les platges funcionaran cada vint minuts este estiu 

Las líneas de autobús de las playas funcionarán cada veinte minutos este verano 
  11/04/2024

El nou contracte no podrà adjudicar-se abans de l'estiu, com estava previst 

Encara que l'alcalde va anunciar el mes de febrer passat que el nou servici d'autobusos públics de Dénia estaria en funcionament este estiu, esta setmana s'ha sabut que el contracte no es podrà adjudicar en els terminis previstos. Com a solució, l'equip de govern ha decidit posar diners per a augmentar la freqüència d'autobusos dels Marines i Els Gires, que eixiran cada vint minuts fins a les 23 hores. En el cas de la línia de l'hospital, el farà cada hora. A més, hi ha un pla per a reforçar el servici de taxis. 

La situació del transport públic va ser plantejada per la Federació d’Associacions Veïnals en l'última reunió amb els grups polítics. També va expressar la seua preocupació per la nova reestructuració d'àrees sanitàries per la seua poguera afectar la qualitat de l'atenció als pacients. Des de l'Ajuntament es va contestar que es tracta d'una qüestió interna i que en principi no tindrà cap incidència en el servici.

Respecte a la sequera, un altre dels assumptes tractats en el Consell de Participació Veïnal, es va informar que Aqualia ha assegurat que el proveïment a la població està garantit gràcies a les inversions en la planta potabilitzadora, els pous i les obres que s'han realitat per a reduir fugides.

També es van exposar queixes sobre la proliferació d'autocaravanes a Dénia, la necessitat d'aportar arena a la platja del Blay Beach, l'ús de petards en falles i la falta d'aparcament públic en Els Deveses.

 

<<< Tornar a la portada