Les platges de Xàbia tornen al mode “temporada mitjana”

Las playas de Xàbia regresan al modo “temporada media”
  15/09/2022

A partir d'aquest divendres, amb l'entrada en la segona quinzena d'agost, el servei d'assistència, salvament, socorrisme i transport sanitari terrestre a les platges i el seu entorn entra en la manera “temporada mitjana”. Segons explica el regidor, Toni Miragall, aquest mes de setembre continuarà el servei diari de socorrisme a la platja de l'Arenal mentre que en la Grava i la Granadella es prestarà únicament en caps de setmana. L'horari d'aquest servei serà d'11 a 19 hores en les tres platges, i es prolongarà a la Platja de l'Arenal en dies puntuals -caps de setmana i festius- fins al 12 d'octubre. 
    Aquest servei consta de diversos llocs de socors a les platges, que informen de qualsevol situació de perill, vetlen per la seguretat dels usuaris i assisteixen a qualsevol persona ho necessite, traslladant-la a l'hospital més pròxim si fora necessari.
    Les platges del litoral de Xàbia són un entorn natural que rep gran afluència de visitants, especialment durant els mesos d'estiu. Això fa que la prevenció, rescats i primers auxilis en elles siga una labor fonamental per a resoldre les situacions crítiques que suposen un perill greu i immediat per a la vida de les persones.
    *Miragall, ha assenyalat que l'ús de les platges està més desestacionalitzat que mai, i per això, des que es va licitar l'últim contracte, s'han incrementat els períodes i freqüències en els quals està actiu.

<<< Tornar a la portada