Les tapes de Dénia aterren a Roma i Anvers dijous que ve
Prop de quaranta restaurants locals oferiran una "ruta" de tapes entre el 14 i el 16 de juny
Les tapes de Dénia estan de moda. O això sembla. De la mà de Saborea Espanya, la gastronomia de la ciutat estarà present una vegada més en la celebració del Dia Mundial de la Tapa, el 15 de juny. En aquesta ocasió, dues cuineres locals prepararan les seues tapes a Roma ia Anvers. Julia Schirweit i Diana Cervera casaran tradició i creativitat per reinventar plats de la cuina de la Marina Alta a manera de petits mossos. Alhora, i durant tres dies, prop de 40 establiments oferiran a Dénia tapes acompanyades de cervesa o vi a preu especial. Serà una mena de "ruta" fora de temporada.
Com a destinació membre de Saborea Espanya, Dénia participa per tercer any consecutiu a la celebració del Dia Mundial de la Tapa que promou aquesta associació amb la col·laboració de Turespaña. Vint països del món amb Oficines de Turisme d'Espanya, celebraran aquest Dia Mundial de la Tapa, una acció que té per objectiu posar en valor la tapa i el tapes com a elements diferencials de la gastronomia i societat espanyola.