Canfali Marina Alta

Les presentacions de les Falleres Majors de Dénia seran el proper cap de setmana al Centre Social

Les presentacions de les Falleres Majors de Dénia seran el proper cap de setmana al Centre Social
  14/09/2019

 

José Miguel Mulet i Juan Céspedes intervindran com a mantenidors

 

Les presentacions de les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, es faran el proper cap de setmana al Centre Social. Safir Malonda serà presentada el divendres, a les 22 hores, mentre que l’acte de Martina Gimeno es realitzarà el diumenge, a les 12 h.

            La temàtica dels dos actes no s’ha donat a conèixer. Sí que es sap el nom dels mantenidors. El de Safir Malonda serà José Miguel Mulet, doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de València. Mulet és actualment professor de biotecnologia a la Universitat Politècnica de València (UPV) i dirigeix una línia d’investigació a l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes, centre mixt del CSIC i la UPV.

L’exaltació de Martina Gimeno estarà a càrrec del faller Juan Céspedes. És llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de València i actualment és professor de català-valencià i espanyol per a estrangers en una acadèmia a València, de la qual a més és el coordinador. Céspedes va començar el seu camí en les falles de Dénia en l’exercici 2003-2004 en el Saladar i en l’exercici 2007-2008 va entrar a formar part de la falla Diana, a la qual actualment pertany.

 

Hui a la edició impresa hi haurà un especial amb entrevista de les dos Falleres Majors de Dénia. 

Cercar notícies
Agenda