Els carnissers converteixen el figatell en el producte estrella del Mercat Municipal de Dénia
L'Ajuntament de Dénia ha iniciat la campanya El figatell al Mercat Municipal, posada en marxa en conjunció amb els propis botiguers i hostalers del tradicional espai comercial i l'Oficina de la Innovació i la Creativitat del projecte de ciutat gastronòmica de la UNESCO. Consisteix en una setmana dedicada a l'figatell, unint una campanya divulgativa de la història i la tradició de nou carnisseries -Marinalta, Juanito, Maite, Montse Cabot, Félix Pastor, L'avi Juanito, Alacreu, Corella i J.A. Lillo- i una promoció dels seus figatells, que fins dissabte estan a un preu de 30 cèntims d'euro per unitat.
Al costat d'aquests dos pilars, la campanya ha tingut una vessant gastronòmica, en què els bars Magallanes i Viciano ofereixen una tapa de figatell amb beguda al preu de dos euros. A més, dijous hi haurà un showcooking, en què es mostrarà la forma de preparar aquest menjar autòcton.