Els empresaris turístics de la Vall de Pop celebren el Mes de la Verema i Gastronomia
L'Associació d'Empresaris Turístics de la Vall de Pop (ATEVAP) celebra aquest mes la temporada de la recollida i trepitjada del raïm per a l'elaboració de vins amb un seguit d'activitats que s'emmarquen en el programa de Setembre de Verema i Gastronomia . Les activitats es desenvoluparan durant tot el mes i inclouen la visita a vinyes, la recol·lecció i la trepitjada de raïm, i la degustació de vins de la zona vitivinícola de la comarca. A més, l'oferta es complementamenta amb una campanya per promoure la gastronomia de la zona i en la que participen els restaurants afiliats.
El Museu Maserof, ubicat a la Serra de Bèrnia, ofereix durant els divendres i dissabtes 8, 9 i 15 i 16 la festa de la trepitjada del raïm a la llum de les espelmes a l'entorn inigualable de la Vila Romana, a més d'un sopar acompanyat amb vins de producció pròpia.
Per la seua banda, la Nit de Lluna Plena i Verema a Hotel Casa Júlia de Parcent ofereix el dissabte 9 una verema nocturna i un sopar tradicional amb barbacoa d'embotits de la zona, amb música i vins de la Vall de Pop.