Els monstres valencians "envaeixen" el túnel del castell de Dénia

  • Los monstruos valencianos
  • Los monstruos valencianos
  • Los monstruos valencianos
  31/10/2023

El Túnel de les Ànimes acapara  tota l'atenció dels més menuts durant la vesprada nit d'este dimarts. Des de l'Ajuntament de Dénia s'ha preparat un recorregut terrorífic pel túnel del castell i les instal·lacions de Joventut. que transportarà els participants a mons imaginaris poblats pels monstres valencians que, de segur, els donaran algun que altre sobresalt.

S’han establert dos horaris per a l’activitat. De 17 a 19 hores, el Túnel de les Ànimes es dedica als més menuts i les famílies.  Per als més menuts que no facen l’activitat del túnel s’han programat actuacions musicals en la plaça del Consell de 19 a 20 hores.

I ja entrada la nit, de 22 a 00.30 hores, el Túnel de les Ànimes es prepara per a rebre al públic adolescent, jove i adult amb sorpreses esgarrifants.

L’Ajuntament de Dénia fa una nova aposta per recuperar i difondre les tradicions i cultura valencianes i presenta una programació en torn a la vespra de Tots Sants centrada en l’imaginari valencià. L’home del sac, el moro Mussa, els gambosins, l’home dels nassos o Butoni són alguns dels espantacriatures de la mitologia valenciana que poblaran les activitats organitzades per a festejar la Nit de les Ànimes.

<<< Tornar a la portada