Els Vins Alacant DOP reivindiquen la qualitat dels vins produïts a la Marina Alta

  • Los Vinos Alicante DOP reivindican la calidad de los caldos producidos en la Marina Alta
  • Los Vinos Alicante DOP reivindican la calidad de los caldos producidos en la Marina Alta
  31/05/2017

Una trobada en la CDT uneix a productors i professionals en el seu afany per defensar "el nostre"

El Consell Regulador de la DOP Alacant ha realitzat diferents activitats a Dénia, com a capital vitivinícola. L'objectiu és el de reforçar el valor d'una zona la única protecció alimentària des de fa dècades ha estat aquesta Denominació d'Origen que inclou la Marina com a àrea diferenciada i amb una varietat com el moscatell de gran valor i potencial dins de la gastronomia i cultura de la ciutat. Cal recordar que Dénia ha estat nomenada en 2016 Ciutat creativa de la Gastronomia per la Unesco.
El Centre de Desenvolupament Turístic de Dénia va acollir un saló professional amb 22 cellers de la Denominació d'Origen. Entre elles 5 diferenciades de la pròpia comarca. La jornada va comptar amb la col·laboració de AEHTMA i el CEDMA. Nombrosos empresaris del comerç i l'hostaleria van acudir a conèixer les novetats d'aquest sector. Com a complement al saló es va realitzar una taula rodona sobre el Valor Patrimonial de l'moscatell que va comptar amb la participació de Quique Dacosta, Salvador Manjón, Jaume Soler i Pepe Mendoza amb la coordinació de Pepa Ginestar.

<<< Tornar a la portada