Marina de Dénia prepara la primera edició de la Setmana Gastronòmica del 5 l'11 de març
El Port Esportiu i Turístic Marina de Dénia ha presentat la primera edició de la seua Setmana Gastronòmica, que se celebrarà del 5 al 11 de març. "Som un conjunt de deu restaurants i, en poques ocasions, en un espai tan concret, es reuneix una massa empresarial tan gran", ha assenyalat Gabriel Martínez, director de Marina de Dénia. "Ens recolzem en unes vistes extraordinàries, en les 650 places d'aparcament vigilat que posem a disposició de tots els clients i a més, tenim la gran sort de poder oferir una gran varietat gastronòmica, no tenim dos restaurants que facen el mateix. L'excel·lència gastronòmica a l'abast de totes les butxaques ".
Marina de Dénia s'ha convertit en un lloc de referència per al turisme de la zona. A més de comptar amb els millors serveis per a albergar embarcacions d'esbarjo, Marina de Dénia ha aconseguit ser un referent a la ciutat de la gastronomia. Els seus nou restaurants i les dos zones d'oci ofereixen una diversitat molt àmplia de qualitat gastronòmica. L'objectiu d'aquesta setmana especial dedicada al bon menjar és gaudir del passeig gastronòmic que han creat cadascun dels xefs. Des dels arrossos d'Agua de Mar, fins a la carn de primera qualitat de la Vaca de Bacus, passant per la cuina d'avantguarda de Vizio i els suggerents plats de Basta! o Due.