Mariví Puigcerver protagonitza la mostra “Entrenucs” al Centre d’Exposicions de Pego com a advertiment de les conseqüències del canvi climàtic

  • Mariví Puigcerver protagoniza la muestra “Entrenucs” al  Centre d’Exposicions de Pego como advertencia de las consecuencias del cambio climàtico
  • Mariví Puigcerver protagoniza la muestra “Entrenucs” al  Centre d’Exposicions de Pego como advertencia de las consecuencias del cambio climàtico
  11/05/2024

Una original escala feta de canyes pintades de roig i penjada cap a l’infinit al hall del Centre Municipal de d’Exposicions de Pego li aprofita a l’artista ondarenca, Mariví Puigcerver, com a aparador de presentació de la mostra “Entrenucs” en la que dedica al perill del canvi climàtic les diferents obres d’estil abstracte contemporani que la integren.

La intervenció plàstica, que porta per títol “Babilònia”, per a evocar els jardins que eren considerats una de les set meravelles del mon antic, vertebra la contemplació d’una sèrie de creacions en les que empra una tècnica que superposa diferents capes per tal d’aconseguir les veladures corregudes per l’aigua amb les que configura el seu particular microcosmos. En aquesta concepció ha destacat la transcendència dels coneixements adquirits com a alumna de l’Escola de Plàstica A. Vives de Gata, de la mà de Josep Ginestar, a l’hora de treballar en el roig com a “color distintiu que li dona la força a les meues creacions”.

Així mateix, ha reconegut les òptimes condicions del Centre d’Exposicions de Pego a l’hora d’afrontar una exposició d’aquestes característiques, el que, segons incideix, “junt al suport rebut de les amistats en el municipi ha estat el que m’ha animat a portar a cap aquesta nova aventura artística que tinc present fer-la recalar en diferents llocs en els propers mesos”. En eixa dinàmica, ha sumat al capítol d’agraïments dedicats als amics pegolins, la disposició de l’Ajuntament i el personal municipal de l’àrea de Cultura per a facilitar-li el muntatge, junt a la comprensió i espenta de la seua família que qualifica de fonamental a l’hora d’encarar un repte d’aquestes característiques. 

L’exposició ha estat inaugurada pel regidor de Cultura, Josep Mengual, el qual s’ha congratulat del nombrós públic de tota la comarca congregat en el carrer Hospital el que, segons ha remarcat, avala l’aposta de l’Ajuntament de Pego per a obrir a autors de trajectòria reconeguda les seues instal·lacions de cara a fomentar el vessant artístic comú a tota la Marina Alta com a fórmula que genere la consegüent reciprocitat.

La mostra romandrà oberta al públic fins el 24 de maig amb horari de 17 a 20 hores de dimarts a divendres; i de 10 a 13.30 dissabtes.

       

 

<<< Tornar a la portada