Mazón afirma a Benissa que la política del Consell està ideada per “un ecologisme de saló sectari” 

Mazón afirma en Benissa que la política del Consell está ideada por “un ecologismo de salón sectario” 
  06/06/2022

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana va triar Benissa per a celebrar el Dia Internacional del Medi Ambient amb una jornada de neteja del litoral. El seu president, Carlos Mazón, va manifestar que “vivim envoltats d'un medi ambient digne de valorar, protegir i conservar, però les polítiques del Consell de Ximo Puig ideades per un ecologisme de saló sectari van en contra d'això”. 

Mazón va fer el diumenge una crida a compatibilitzar l'ús sostenible i el gaudi del medi ambient, al mateix temps que va censurar el “afany prohibitiu” del govern de Ximo Puig. Al seu judici, la clau està en “la

convivència Aostenible, no en la prohibició”. Va lamentar a més que el Consell “només sap encapsular el nostre medi ambient, sense escoltar a ningú, sense fer partícip a ningú. I precisament per això, quan se'ls ocorre fer alguna cosa, sol acabar malament, o en fiscalia, com amb el seu projecte pioner per a previndre incendis que va acabar amb la mort dels rucs, o amb les pastilles de clor en la desembocadura de diverses séquies davant la falta de manteniment d'emissaris i depuradores”. 

Els populars han anunciat que presentaran un decàleg de mesures medioambientale.

 

 

<<< Tornar a la portada