Millores a la Pista de l’Espai Cultural i a l’estany del cementeri de Pedreguer 

Millores a la Pista de l’Espai Cultural i a l’estany del cementeri de Pedreguer 
  08/05/2024

L'Ajuntament de Pedreguer ha fet un pas endavant en el seu compromès amb el manteniment i la millora dels espais públics del municipi amb dues actuaciones de rellevància. La primera ha suposat la neteja exhaustiva a l'estany del cementeri municipal, i l’altra la climatització de les dues plantes superiors de La Pista-Espai Cultural.

L’exhaustiva actuació sobre l’estany del cementeri que ha inclòs la retirada de residus i la neteja de les superfícies. Els treballs s’han dut a terme amb la màxima cura i atenció, i han permès restaurar la netedat i la bellesa d'aquest espai tan important per a la comunitat.

El regidor de Serveis Municipals, Jose Vicente Cabrera, ha manifestat que "aquesta iniciativa respon a la voluntat de l'Ajuntament de proporcionar un entorn agradable i acollidor per a totes les persones de Pedreguer”.

 

CLIMATIZACIÓ A L’ESPAI CULTURAL

 

D'altra banda, l'Ajuntament, després d’haver tramitat la modificació de crèdit el 2023, ha finalitzat el projecte de climatització de les dues plantes superiors de La Pista Espai Cultural. Aquesta iniciativa, que ha estat en marxa durant els últims mesos, té com a objectiu principal millorar les condicions de les instal·lacions per a garantir el confort de les persones usuàries.

Amb aquesta actuació, la Formació Persones Adultes (FPA) i altres associacions culturals que utilitzen les instal·lacions de La Pista Espai Cultural podran disfrutar d'un ambient òptim tant a l'estiu com a l'hivern. La climatització de les dues plantes superiors (aules i despatxos) i la consergeria contribuirà a crear un entorn més adequat per al desenvolupament de les activitats educatives, culturals i recreatives que es duen a terme en aquest espai.

La Reegidora de Cultura, Noèlia Garcia, ha manifestat que “volem expressar el nostre compromís amb la promoció de la cultura i l'educació en el nostre municipi. La millora de les instal·lacions de La Pista Espai Cultural reafirma la nostra voluntat de proporcionar recursos de qualitat per al goig i l'enriquiment de tot el veïnat de Pedreguer i dels voltants que utilitza aquestos espais de La Pista”.

<<< Tornar a la portada