Nostra Copa amb sorpreses: Passen El Verger, el Teulada i el Beniarbeig, cauen Pego, Benissa i Orba

Nostra Copa con sorpresas: Pasan El Verger, el Teulada y el Beniarbeig, caen Pego, Benissa y Orba
  01/09/2024

Sis equips de la Marina Alta han donat per iniciada oficialment la temporada amb els partits de la Nostra Copa que han disputat este cap de setmana. Teulada -de Segona FFCV-, el Verger i Beniarbeig -de Tercera FFCV- han superat l’eliminatòria, mentre que han caigut Benissa i Orba -dos equips de Segona FFCV- i el Pego -de Primera FFCV-. D’altra banda, el partit entre l’Ondarense i el Gorgos es va suspendre perquè un dia abans s’iniciaren les obres de canvi de la gespa al Vicente Zaragoza.
    L’Orba ha caigut en el duel més interessant de la jornada contra un potent Oliva per 3-0. L’ex orber Alioune ha marcat dos gols per als de la Safor, que ja s’han anat al descans amb el 3-0 definitiu.
    El Teulada també ha hagut de patir de valent en el duel contra el Monnegre de Mutxamel que s’ha resolt per als de la Marina Alta als penals (4-1), desprès que el partit acabara amb empat a un gol. S’avançaren els teuladins en el minut 37, amb gol de Moreno, però els de casa igualaren en el minuto 90 des del punt de penal.
    A Beniarbeig el Pego ha pegat primer amb un gol de Guillem només començar el partit, però en la segona meitat ha igualat el conjunt local amb un gol de Pisto. El Pego, que s’ha presentat al Girona amb només trezte jugadors, ha jugat amb deu pràcticament tota la segona meitat, per l’expulsió d’Arnau per doble amonestació.

El Verger ha remuntat un 0-2 dels visitants -gols de Kevin i Isaac- amb un triplet de l'ariet David Molines que s’ha estrenat de la millor manera amb el seu nou equip. El partit ha aplegat igualat al descans 2-2 i el tercer no ha aplegat fins el minut 80.