Pego albergarà les finals autonòmiques de bàsquet femení en categoria júnior i infantil

  • Pego albergarà les finals autonòmiques de bàsquet femení en categoria júnior i infantil
  • Pego albergarà les finals autonòmiques de bàsquet femení en categoria júnior i infantil
  18/04/2024

El pavelló cobert Àusias March de Pego albergarà la fase final autonòmica de les categoríes júnior i infantil de bàsquet femení a disputar respectivament aquest cap de setmana i el del 3,4 i 5 de maig.

        L’esdeveniment ha estat presentat en roda de premsa pel president de la Federació Valenciana de Bàsquet, Salvador Fabregat, acompanyat per l’alcalde del municipi, Enrique Moll i el regidor d’Esports, Raúl Tamarit. Aquest últim ha donat la benvinguda als equips Valencia Bàsquet, Picken Claret, València Bàsquet Academy, CBI Elche, NBF Castelló i El Pilar per a agrair a la federació la deferència per a incloure ala municipi com a seu per a correspondre amb la dinàmica del Club Bàsquet Pego per a millorar aquest esports tant a nivell local com comarcal i escolar. Millora que, segons ha recalcat, es porta a cam  des d’una tasca contínua inspirada en valors com la superació, l’esforç, la formació, el respecte i la dedicació. Amb això ha fet una crida a tot el teixit social del municipi a donar suport a les finals.

        Per la seua banda, el president de la FVB ha ressaltat les facilitats de l’Ajuntament   de Pego per a comptar amb unes instal·lacions dignes de fer recalar aquest tipus d’esdeveniments tenen la finalitat d’expandir la pràctica d’aquest esport cap a les zones rurals al llarg i l’ample de la geografia valenciana com a hàbits de vida saludable enfocat des de la diversió cap a les futures generacions.

 

35 ANIVERSARI DEL CLUB BÀSQUET PEGO AMB ASCENS A PREFERENT

 

        Tal extrem ha estat compartit pel coordinador del Club Bàsquet Pego, Josep Camps, qui ha emmarcat les finals dins dels actes de commemoració del trenta-cinc aniversari de la entitat que han estat arrodonits amb la consecució de l’ascens de l’equip sènior a la categoria de primera zonal a preferent. No obstant això, segons ha incidit “l’esport ha de ser molt més que una competició i així intentem treballar des del club”, per a afegir al capítol d’agraïments la implicació a nivell personal tant del regidor Raúl Tamarit, com del coordinador de l’àrea municipal d’Esports, Josep Llorca, a l’hora de fer de Pego una referència dins del mon del bàsquet.

 

AQUEST CAP DE SETMANA I EL DEL 3,4 I 5 DE MAIG

 

        La compareixença ha estat tancada per l’alcalde, Enrique Moll, per a incidir en la diferència del panorama esportiu del municipi respecte al de la seua joventut on l’activitat esportiva es veia limitada al futbol per als xics i al bàsquet per a les xiques, front a la major  varietat de disciplines amb que es compta hui. En això, ha elogiat que des del Club Bàsquet Pego hagen estat capaços de reinventar-se per a l’hora de captar als xiquets i xiquetes en edat escolar a l’hora d’orientar-los cap a una activitat que ha motivat a l’Ajuntament a augmentar-li la dotació a l’Escola de Bàsquet. Finalment s’ha congratulat de la sinèrgia generada entre el club, la federació i l’Ajuntament per a cristal·litzar aquest projecte amb l’esperança de renovar la col·laboració futura, amb l’efecte retorn en diferents aspectes que suposa per al municipi, segons ha coincidit en el president de la Federació Valenciana de Bàsquet.

<<< Tornar a la portada