Quique Dacosta és nomenat millor empresari de la restauració espanyola

Quique Dacosta es nombrado mejor empresario de la restauración española
  30/11/-0001

La Reial Acadèmia de la Gastronomia i la Confraria de la Bona Taula han guardonat a Quique Dacosta amb el premi Marquès de Desío al millor empresari de la restauració espanyola. Dacosta va rebre aquest distintiu dijous a Madrid i amb ell es reconeix la seua destacada tasca i la seua aportació a la cuina des de l'inici de la seua carrera. El xef ha declarat que "el Grup Quique Dacosta va néixer en circumstàncies soci econòmiques difícils però des de llavors no hem parat de créixer, gràcies a la professionalitat, l'extraordinària gestió i la passió de tots els que fem aquesta empresa". "Hem construït -afegeix- un projecte a força de les meues intencions i de les voluntats de gent amb molt talent, capacitat i amor per l'ofici en sala, cuina, sumilleria, administració, i una adreça impecable en totes les àrees. Prometem no quedar-nos aquí ".

<<< Tornar a la portada