Sergi Alemany, nou secretari de Compromís a Dénia

  • Sergi Alemany, nuevo secretario de Compromís en Dénia
  • Sergi Alemany, nuevo secretario de Compromís en Dénia
  29/02/2024

Compromís va celebrar  el dimecres una assemblea local que va aprovar per unanimitat renovar la seua Executiva, amb l'elecció de Sergi Alemany com a nou secretari i portaveu. Segons ha declarat el nou líder orgànic, "m'acompanya un equip que barreja joventut i experiència i que continuarà treballant des de la base del diàleg, de baix cap a dalt, i amb dos objectius clars: seguir sumant, i garantir el valencianisme polític en l'Ajuntament".

Alemany té 23 anys, és graduat en Gestió i Administració Pública, i Màster en Gestió Administrativa. Treballa en l'actualitat com a tècnic en un Ajuntament de la comarca i té experiència tant administrativa com política, havent treballat en diversos ajuntaments, en la Generalitat, en l'empresa privada, i com a secretari de grup polític municipal i secretari local de Joves-PV. Ha format part de dos llistes en les eleccions municipals (2019 i 2023) i, a més a més, serà en el pròxim Congrés Nacional de Més-Compromís l'encarregat d'una ponència política.

Durant el seu discurs, va agrair la labor de l'anterior secretari local, Agustí Espí, qui va fer un balanç de la seua tasca estos quatre anys. "Malgrat les dificultats d'haver treballat en l'oposició en l'Ajuntament hem millorat resultats i hem aconseguit governar, hem sumat persones al projecte i hem augmentat la política cultural, comunicativa i participativa del partit" va resumir l'anterior secretari.

Espí continuarà treballant pel col·lectiu dins de l'executiva, però des de la secretaria d'Organització. Junt a ell, segueix també en Organització, Miquel Pastor; Toni Cuartero com a secretari de Finances; Vicent Crespo, Malena Cremades i Antanas Raugala estaran en secretaria d'Acció Social; Pau Nofuentes en Implantació; Safir Malonda en Relacions Institucionals; i Maria Romany en Comunicació. Com és habitual en Compromís, els tres regidors a l'Ajuntament Rafa Carrió, Maria José García i Valentí Alcalà seran vocals però no formaran part de l'executiva "per a diferenciar càrrecs orgànics de càrrecs institucionals, encara que la comunicació amb ells serà constant".

El portaveu del grup municipal i regidor a l'Ajuntament, Rafa Carrió va destacar ahir la feina feta per l'anterior secretari, Agustí Espí, agraint "la seua implicació constant, el seu recolzament i el valor que ha tingut en tot moment i sense el qual no estaríem on estem".

També va tindre paraules d'agraïment cap a Alemany per posar-se al capdavant del partit, dient d'ell que: "és un jove molt valent i amb molta projecció dins del partit. Tot i ser tan jove, té moltíssimes ganes, experiència i trellat. Estem segurs que farà un paper exemplar".

Per últim, Alemany va concloure l'assemblea agraint tot el recolzament rebut i afegint que "treballarem amb molta il·lusió des del partit com un col·lectiu accessible a la ciutadania i les associacions de Dénia; i com una formació política jove i plural de referència, representant a tots aquells i aquelles que estan, van estar i estaran".

 

 

<<< Tornar a la portada