Només dos cuiners de la Comunitat participaran en el Concurs de la Gamba Roja 

Solo dos cocineros de la Comunitat participarán en el Concurso de la Gamba Roja de Dénia
  18/02/2020

El prejurat del Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia, ha triat als huit finalistes, entre els quals només hi ha dos de la Comunitat. Es tracta de José Luis Peralta, del restaurant La Perfumeria, de València i Chelo Berná, del restaurant El Llebrer, d'Elx. 

La resta dels concursants són Juan Manuel Salgado, del restaurant Dromo, de Badajoz; Andrea Ravasio, del restaurant Baobab Suites, de Adeje, Tenerife; Alejandro Gómez, del restaurant Hotel Gravina 51, de Sevilla; Alberto Montes, del restaurant Atrio.de Càceres; Iván Muñoz, del restaurant Chirón, de Valdemoro, Madrid, i Antonio Javier González, del restaurant MasterChef, de Madrid.

En total s'han inscrits 78 cuiners, procedents de les escoles d'hostaleria més importants i prestigioses de l'àmbit nacional. 

<<< Tornar a la portada