Vint-i-tres establiments participen diumenge en la Fira de Comerç de Pego al passeig Cervantes

  • Vint-i-tres establiments participen diumenge en la Fira de Comerç de Pego al passeig Cervantes
  • Vint-i-tres establiments participen diumenge en la Fira de Comerç de Pego al passeig Cervantes
  16/04/2024

La Fira de Comerç de Pego 2024 a celebrar el proper diumenge al passeig Cervantes culminarà l’oferta promocional configurada per la Regidoria de Comerç i Creama, amb el finançament de la Diputació d'Alacant, per a difondre les possibilitats que atorga el municipi tant des del punt de vista dels serveis com del gastronòmic.

            Vint-i-tres establiments dels diferents tipus que integren el teixit comercial del municipi han confirmat la seua participació, junt a la representació institucional de CREAMA, Info Jove i Ràdio Pego, en les carpes que quedaran habilitades amb la subvenció de la Diputació Provincial de 10 a 20 hores. En concret ho faran Babaanca Interiorisme i Disseny, En Quadres, La Potingues, Atleet, Bobey, Llibreria Papereria Isabel, Llenceria i Corseteria Maria, Tot en Mobles, Affiches, Xics Moda, Moda MM, Minimenuts, Òptica Pego, Capritx, Adriana Moda, Nou Estil, Pepa González, Casa Miralles Mateu, Shaddai, La Xata Merenguera, La Rouse Productions, Kanyamel Tours i Mandràgora.

L’activitat de tots ells per a oferir les seues i serveis estarà amenitzada al llarg de la jornada per un taller d’art floral, unflables per al públic infantil, l’actuació musical de Sweet Rumba, una masterclass per a xiquets i xiquetes, dj i el V Concurs de Pintura Ràpida. No obstant això, la novetat de la present edició radica en un taller de cuina infantil i una cata de vins disposada per l’Associació de Comerciants i Professionals Comerç de Pego.

 

<<< Tornar a la portada