Ximo Coll formalitza la seva renúncia a l'alcaldia ia l'acta de regidor d'El Verger davant del ple de la corporació

  • Ximo Coll formaliza su renuncia a la alcaldía i al acta de concejal de El Verger ante el pleno de la corporación
  • Ximo Coll formaliza su renuncia a la alcaldía i al acta de concejal de El Verger ante el pleno de la corporación
  14/03/2022

La notícia que el grup municipal del PSPV del Verger donava la setmana passada sobre la renúncia a l'alcaldia de Ximo Coll, s'ha formalitzat a migdia de hui dilluns davant del ple extraordinari de la corporació municipal.

La sessió, celebrada en un saló de plens en obres en presència d'una representació d'alcaldes i regidors del PSPV a la comarca, ha durat menys de tres minuts en què el dimissionari ha pres la paraula per acomiadar-se'n. ““Ha arribat el dia tan anhelat i desitjat per tots els que sou aquí a taula, no així per la majoria del poble”, ha manifestat per qualificar la seva experiència com “l'honor més gran de la meva vida ser regidor i alcalde no els cinc anys en què he ocupat el càrrec, sinó que ho hagués estat igual amb tan sols un minut”.

Finalment, ha agraït expressament als ciutadans del Verger que hi confiessin tant el 2015 com el 2019 i tots els treballadors i funcionaris de l'Ajuntament amb qui ha compartit l'experiència d'haver estat al capdavant de la corporació.

Una vegada aixecada la sessió i la sortida de Coll, el secretari municipal ha advertit que la primera tinenta d'alcalde, Imma Pericàs, passa a assumir interinament la funció d'alcalde fins que els tràmits perquè la vacant deixada per Coll sigui coberta per un nou regidor de la llista del PSPV i amb això es procedeixi a la convocatòria d'una nova sessió plenària perquè la corporació esculli el nou titular de la vara. Vacant que, segons han confirmat des de l'agrupació socialista local, recaurà en Remedios Fructuoso Navarro, como número sis de la candidatura del PSPV a les eleccions municipals de 2019..

<<< Tornar a la portada