Ximo Coll dimiteix com a alcalde d’El Verger per a donar estabilitat política al municipi

Ximo Coll dimite como alcalde de El Verger para dar estabilidad política al gobierno municipal
  09/03/2022

L’agrupació del PSPV d’El Verger ha fet pública la renúncia del fins ara alcalde Ximo Coll en una nota que la justifica per a “donar estabilitat política al municipi”.

        Segons el comunicat, la decisió de Coll ha donat compliment al requeriment formulat en aquest sentit en l’assemblea extraordinària celebrada per l’agrupació socialista. “Davant la situació d'inestabilitat que vivia el grup municipal del PSPV en l'Ajuntament, agreujat els darrers mesos, l'agrupació socialista va realitzar el passat mes de febrer dues assemblees extraordinàries per reconduir la situació i facilitar la governabilitat del poble, i com a conclusió d’aquestes, el 28 de febrer, l'agrupació va marcar un full de ruta molt clar per reconduir la situació i posar-se a treballar immediatament en benefici dels veïns i veïnes d’El Verger”, resa la nota.

 

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA ELEGEIX A JUAN CHOVER COM A ALCALDE PER A LA RESTA DE LEGISLATURA

A banda, la nota explica que dit full de ruta passava per un canvi a l’equip de govern que consistia en la dimissió de l’alcalde Ximo Coll per a donar pas al segon tinent d’alcalde, Juan Chover. No obstant, han incidit en que “tot i que l’assemblea va decidir mantenir les dedicacions i les delegacions que cada regidor tenia, només un canvi d’alcaldia a segona tinença d’alcaldia, la decisió de Ximo Coll ha sigut renunciar a l’acta de regidor per a no interferir en la futura governabilitat de l’Ajuntament i donar-li la major estabilitat política pel que resta de legislatura”.

Per a l’agrupació socialista d’El Verger “l’encàrrec que té Juan Chover és la de reprendre el bon funcionament de la corporació municipal, cooperant conjuntament amb totes i tots els regidors del grup municipal socialista. En això, des del PSPV vergerí s’insta a tots els regidors i regidores del grup municipal “a treballar en equip i defensar els interessos dels ciutadans i ciutadanes del poble i a no fer cap declaració pública que puga perjudicar la imatge del Partit Socialista del Verger, ferramenta útil per a dur a terme les polítiques progressistes que El Verger necessita”.

         Finalment, el comunicat agraeix públicament “la generositat que ha demostrat Ximo Coll fent un pas al costat i permetent que es puga reconduir la gestió municipal pel bé del poble”.

Així mateix han confirmat que la propera setmana es realitzarà el ple extraordinari per a donar compte i fer-se efectiva.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada