El concurs literari sobre la igualtat de gènere i la llibertat sexe-afectiva i familiar de l’IES Xebic d’Ondara té com a guanyadors a Manuel Sattler i Iman Bolanoir

El concurs literari sobre la igualtat de gènere i la llibertat sexe-afectiva i familiar de l’IES Xebic d’Ondara té com a guanyadors a Manuel Sattler i Iman Bolanoir
  20/05/2024

Els premis del II Concurs literari sobre la igualtat de gènere i la llibertat sexe-afectiva i familiar han estat lliurats per l’Institut de Secundària Xebic d’Ondara a la Casa de Cultura, ambientat per una performance contra la LGTBI+fòbia.

        L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José Ramiro, i de la regidoria d’Igualtat, Àngels Grimalt, els quals van lliurar els guardons, junt amb la coordinadora d’Igualtat i Convivència de l’IES, Trini Soldevila. Premis que, en categoria A -3r, 4t ESO i FPB- ha recaigut en Manuel Sattler per l’obra en valencià, “El dolor d'estimar”; en categoria B -batxillerat i FP- ho ha fet en Iman Bolanoir, amb l'obra en francès “Une Hitoire (pas) seulement d'amour”. A banda, la convocatòria ha tingut com a finalistes a  Hugo Marí Carrión, Rihab Maagoul, Sara Julià Àngel, Marcos Soria Tomàs, Raterinth Dayana Medina Serna, Maria Pedrós Amores, Abril Tormo Lozano, Núria Salas Fornali, i Mascha Gros.

 

RECEPCIÓ PER ALS CAMPIONS DELS CONCURS D’ORATÒRIA

 

Des de l’IES Xebic destaquen que aquest concurs va creixent, encara, segons apunten, el millor de tot és la bona resposta de l’alumnat que ha participat fins al punt que en aquesta segona edició s’han registrat participants en valencià, castellà, anglès i francès.

Prèviament a la cerimònia va tindre lloc la recepció institucional al claustre de l'Ajuntament d’Ondara, de l’equip l'IES Xebic integrat per Hugo Marí, Mirela Gomes, Bruno Blanco, Marcos Soria i Lorena Herraiz. com a campió del I Concurs d'Oratòria de la Marina Alta.

<<< Volver a la portada