Els Baldiri Reixac premien l’abecedari gastronòmic del Pou de la Muntanya

Els Baldiri Reixac premien l’abecedari gastronòmic del Pou de la Muntanya
  14/05/2017

 

“Treballar per projectes fa que els alumnes estiguen supermotivats”

 

Primer van ser els Sambori MICE (Mostra Internacional de Cinema de València) i ara, els Baldiri Reixac. L’Abecedari Gastronòmic del Pou de la Muntanya, un projecte interdisciplinar d’una classe de tercer de Primària sobre la cuina de la Marina Alta, ha rebut el segon guardó del curs. En aquest cas, un dels prestigiosos premis que porten el nom del pedagog català i que atorga la Fundació Carulla des de fa 39 anys. El guardó reconeix el treball d’“alumnes compromesos, encuriosits i creatius” que són una mostra dels reptes als quals s’enfronta l’escola d’avui.

            Ensenyar una matèria ja no és qüestió de fer hores davant d’un llibre. Han entrat en joc altres factors, com la motivació, l’entorn, les habilitats o els valors. L’Abedecari Gastronòmic és fruit d’un treball per projectes coordinat per la tutora del curs, Belén Pavía, i la mestra Teresa Llorens.

<<< Volver a la portada