Escape room, passatge terrorífic i teatre infantil integren l’agenda “Espanta la por” a Ondara

Escape room, passatge terrorífic i teatre infantil integren l’agenda “Espanta la por” a Ondara
  23/10/2023

Les Regidories d’Infància, Adolescència i Joventut, i la de Cultura han presentat el programa d’activitats “Espanta la Por 2023”, configurat amb motiu de la proximitat de la festa de Tots Sants al voltant dels monstres valencians per a totes les edats.

            Els responsables d’ambdós àrees Jordi Ruiz i Nerea Mallol han comparegut acompanyats per la bibliotecària Llúcia Boronat i el tècnic de l’àrea de Joventut Pedro Gil, per a explicar que l’agenda d’activitats es fonamenta en la difusió de l’imaginari dels monstres i els personatges terrorífics de la cultura popular valenciana, seguint la campanya que, des de fa uns anys, va encetar el Museu Etnogràfic de València i que a Ondara ve duent-se a terme des de fa temps. Així mateix, han reconegut que algunes de les activitats programades estan finançades per la subvenció atorgada al municipi d’Ondara dins del «Pla Corresponsables» del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana.

            En concret, la  programació per a infantil i primer cicle de primària amb l’actuació de “Dorotea, bruixes i bruixots” a l’Auditori municipal el divendres 27 d’octubre, mentre que per a segon i tercer cicle de primària es compta amb l’escape room “Els monstres oblidats” el dimarts 24, dimecres 25 i dijous 26 d’octubre.

Així mateix, l’adolescència i la joventut tenen al seu abast activitats de maquillatge terrorífic i realitat virtual programades per a divendres 27 i dissabte 28 d’octubre a l’Espai jove de 18 a 20 hores; i la població general, amb el passatge terrorífic que ha organitzat la Comissió del Crist 2024 per a dissabte 28 d’octubre a la plaça de bous i en què col·labora l’Ajuntament d’Ondara. No obstant això, el citat “Passadís Terrorífic” d’aquest dissabte tindrà un horari infantil de 18 a 20 hores; i a partir de les 22 hores amb un preu de 3 euros i l’entrada per la porta arrossegament, està qualificat com de «por extrema» (preu 3 euros, entrada per la porta d’arrastre.

L’agenda terrorífica en qüestió té previst culminar diumenge 29 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori municipal, amb un teatre infantil basat en el conte de Dani Miquel “La Maria no té por”, a càrrec de la companyia Disparatario; una fantàstica obra amb personatges, titelles i titelles gegants.

 

<<< Volver a la portada