Joan Gil és el guanyador local del concurs de pintura ràpida de la Fira de Fires d’Ondara

Joan Gil és el guanyador local del concurs de pintura ràpida de la Fira de Fires d’Ondara
  13/11/2023

El jurat de la I edició del Concurs de Pintura Ràpida “Els Colors d’Ondara” ha elegit l’obra de Joan Gil com guanyador local.

            El certament, organitzat per l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA) com a complement cultural de la Fira de Fires des de 1690 ha portat als diferents artistes a muntar els cavallets als indrets més emblemàtics del casc històric per tal de reproduir les estampes i impressions. Aquestes obres que van romandre al moll del Prado per a poder ser admirades pel pública assistent a la fira, segons han informat des de l’organització, formaran part d’una pròxima exposició.

            Per altra banda, la fira d’aquest primer cap de setmana es va completar amb la Fira d’Atraccions emplaçada de nou al carrer Nacions Sense Estat, l’estand amb degustació de dolç i salat dels Festers de la Soledat i Crist 2024 al voltant del Prado, i el Circuit vial a càrrec de la Policia Local d’Ondara. Aquest últim es va ubicar a la Plaça del Convent (dissabte i diumenge), a on es van oferir activitats d'Educació Viària dirigides als més menuts, de la mà del grup d'educació viària Agent Tutor de la Policia Local d'Ondara.

A més la fira ha estat animada pel taller de reciclatge al Moll del Prado, que ha introduït als participants en matèria de bitlles reciclades,  fabricar i pintar la careta dels recicladors i aprendre que l’economia circular a través de contacontes.

Pel que fa a les atraccions des de la Regidoria de Promoció Econòmica han recordat que , cal recordar que els dimecres 15 i 22 de novembre seran els dies de fira per als  xiquets i les xiquetes amb preus reduïts en les atraccions. Eixos dos dies, més el dissabte 18 de novembre, serà també fira inclusiva amb menys soroll.

El municipi es prepara ara per al cap de setmana “Fira forta” aquest 18 i 19 de novembre, amb la Mostra del Comerç i l’Empresa al Prado amb més d’una trentena de participants i amb un espai -fòrum amb tallers, desfilades i propostes. Tot això ambientat pel mercat medieval als voltants del Prado i la plaça de bous -com a novetat, estarà obert també el divendres 17 de novembre en horari de vesprada-. Ambientació que tindrà com a atractius el diumenge  la Fira d’Animals a la plaça de bous, el concurs caní, l’exposició de vehicles clàssics a l’avinguda Doctor Fleming.

<<< Volver a la portada