La cuina es fa vers amb Maria Ibars per a una ciutat creativa que beu de la tradició

La cuina es fa vers amb Maria Ibars per a una ciutat creativa que beu de la tradició
  28/01/2017

 

La tercera Jornada Gastronòmica Maria Ibars de Dénia, dedicada a posar en valor la figura de l’escriptora i poetessa, va reunir dimecres passat un bon nombre de col·laboradors de l’institut que duu el seu nom. Alumnes dels cicles d’hostaleria i turisme van casar productes i versos per aproximar-se a la cuina reflectida en la seua obra i fer palés el valor d’una ciutat creativa de la gastronomia que es reinventa constantment sense deixar de beure de la tradició.

            El menú va estar elaborat per l’alumnat de 1r curs de Cuina i Gastronomia. L’aperitiu –pastissets de floricol, alls tendres i abadejo; ratjada amb salsa de tàperes; figatell amb fetge d’ànec, entrepà de calamar a la planxa i coques de la Marina Alta- es va acompanyar amb uns còctels servits per l’alumnat de 1r de Serveis de Restauració. Ells serien també els encarregats de fer arribar a les taules la sípia guisada amb creïlles i les xulles de corder torrades amb carxofetes que configuraven els plats principals del dinar.

<<< Volver a la portada