Canfali Marina Alta

La gran setmana fallera arriba a Dénia amb música al Saladar i mascletà a l’Oeste

La gran setmana fallera arriba a Dénia amb música al Saladar i mascletà a l’Oeste
  07/03/2019

 

90 anys de falles en imatges: la JLF estrena dimarts un documental sobre la festa

 

Després de treballar durant tot l’any ara toca gaudir dels fruits. Els fallers ja estan a punt. Enguany un dels actes novedosos serà la presentació d’un documental dels 90 anys de falles a Dénia -dimarts a les 20.30 hores al Centre Social-, on la Junta Local Fallera donarà testimoni d’un tros ben important de la història local. Però abans, demà diumenge, la programació oficial donarà pas a la música i la pólvora: l’Oeste dispararà la primera mascletà de les Falles 2019 i el Saladar oferirà el Concert de Falles, enguany en homenatge a Norberto Cervera. Serà el preàmbul d’uns dies intensos, on el treball, la il·lusió i les emocions es faran visibles ja amb la plantà.

            Junt amb l’Agrupació Artística Musical de Dénia, la falla Saladar organitza demà diumenge el Concert de Falles. La cita està dedicada enguany a Norberto Cervera, faller del districte i enamorat de la música, que va faltar fa només unes setmanes. Començarà a les 12 hores just on planten el monument faller, a l’encreuament del Passeig del Saladar i Diana.

            Els fallers de l’Oeste celebraran el Dia de la Bandera a partir de les 10.30 hores amb una cercavila pels diferents districtes que acabarà a la plaça de Valgamediós. Allí, a les 13.30 h., es farà l’homenatge a l’estendard infantil i a la bandera de la falla, al quals les noves i nous fallers de la comissió passen a retre homenatge. A continuació, cap a les 14 h., tindrà lloc la primera mascletà.

Buscar noticias
Agenda